Artificii pentru nunti

 
Promise
 
 
 
 

 

 

Artificii pentru nunti

Jocuri de artificii pentru nunti

Am adunat laolalta cateva informatii despre cele mai des folosite din pachetele noastre. Trebuie avut in vedere ca acestea nu sunt fixe; chiar personalizam fiecare eveniment in functie de solicitarile clientilor sau in functie de specificul fiecarui eveniment. De exemplu, va puteti dori ca jocul de artificii prezentat in cadrul evenimentului dumneavoastra sa contina o cantitate mai mare dintr-o anume culoare. Vom respecta dorintele dumneavoastra acolo unde este posibil.

 
2100 LEI toate materialele, montarea, transportul si TVA incluse.

Pachet de culori si efecte pirotehnice clasele 1 si 2. Durata acestui spectacol este de 4-5 minute si contine 20-24 secvente(baterii). Comete, candele romane, bombite trase in diferite inclinatii, inaltime medie 30m, Finalul jocului este realizat cu bombite din clasa a 2-a.

3700 LEI toate materialele, montarea, transportul si TVA incluse.

Cel mai popular spectacol. Dureaza aproximativ 9 minute, contine o sumedenie de efecte diferite, cu o inaltime medie de tragere de 50m, secvente de calibru mare si diferite inclinatii. Secventa de final cu durata de aproximativ un minut este realizata cu efecte de inaltime 100m, care creaza un spectacol deosebit. Acesta este cel mai solicitat joc de artificii.

5000 LEI toate materialele, montarea, transportul si TVA incluse.

Este comparativ cu cel de mai sus numai ca la finalul jocului se folosesc timp de un minut o serie de efecte identice cu cele vazute la marile jocuri organizate de autoritatile locale(primarii)

7000 LEI toate materialele, montarea, transportul si TVA incluse.

Cel putin 9 minute dar se folosesc in majoritate BOMBITE DUBLE. Finalul de aceasta data este realizat cu bombite care acopera intreg plafonul, de la 30 la 180m, iar impresiile create de acest joc sunt memorabile. Atentie! Acest joc este realizat in trei etape. Are si un FINAL FALS! Atunci cand veti crede ca s-a terminat, ei bine... abia atunci se vor dezlantui tunetele de final.

9000 LEI toate materialele, montarea, transportul si TVA incluse.

The MASTERPIECE. Cea mai completa desfasurare de forte. Baterii de calibru mare, brocade, crossette, glittere, comete. Spectacolul dureaza minim 12 minute, iar finalul este realizat in mod alert, cu foc din 2-3 locatii iar inaltimile atinse de efecte vor depasi 250m. Invitatii vor mai vedea si alte jocuri la alte evenimente. Pe acesta insa il vor tine minte mult timp...

 

Artificii pe fond muzical

Urmatoarele variante sunt realizate cu fundalul sonor ales de dumneavoastra. Piesa ori succesiunea de piese specifice va putea fi aleasa si de noi in functie de informatiile care ne vor fi comunicate de dumneavoastra. Puteti opta pentru aproape orice melodie. Tehnicienii nostri se vor ocupa inclusiv de sistemul de sonorizare pentru 150-300 persoane ce va fi montat la locul desfasurarii jocurilor de artificii.

2700 LEI MUZICA aleasa impreuna cu dumneavoastra
toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul si TVA incluse.

O melodie de 4-5 minute sau o combinatie de doua melodii pot constitui un moment deosebit in cadrul nuntii dumneavoastra. Pachetul contine culori si efecte pirotehnice clasele 1 si 2. Durata acestui spectacol este de 4-5 minute si contine 20-24 secvente(baterii). Comete, candele romane, bombite trase in diferite inclinatii, inaltime medie 30m, Finalul jocului este realizat cu bombite din clasa a 2-a.

4500 LEI MUZICA aleasa impreuna cu dumneavoastra
toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul si TVA incluse.

Alegem impreuna succesiunea pieselor muzicale si realizam varianta finala a coloanei sonore. Declansarea jocului va fi realizata chiar de catre dumneavoastra folosind un dispozitiv conceput special. Accentele melodice vor fi marcate cu efecte consacrate. Cel mai popular spectacol. Dureaza aproximativ 7-9 minute, contine o sumedenie de efecte diferite, cu o inaltime medie de tragere de 50m, secvente de calibru mare si diferite inclinatii. Secventa de final cu durata de aproximativ un minut este realizata cu bombe de inaltime 100m, care creaza efecte deosebite. Acesta este cel mai solicitat joc de artificii cu fundal sonor.

11000 LEI MUZICA aleasa impreuna cu dumneavoastra
toate materialele, sonorizarea, montarea, transportul si TVA incluse.

Coloana sonora de 12 minute, combinata cu declansarea jocului chiar de catre dumneavoastra folosind un dispozitiv conceput special. Deasemenea, pe durata evenimentului veti avea ocazia ca anumite momente sa le declansati tot dumneavoastra folosind acelasi BUTON de COMANDA ce va va fi inmanat de un pirotehnist. Cea mai completa desfasurare de forte. Baterii de calibru mare, brocade, crossette, glittere, comete. Spectacolul dureaza minim 10 minute, iar finalul este realizat in mod alert, cu foc din 2-3 locatii iar inaltimile atinse de efecte vor depasi 250m. Invitatii vor mai vedea si alte jocuri la alte evenimente. Pe acesta insa il vor tine minte mult timp. Bineinteles, declansarea finalului va fi tot opera dumneavoastra...

 

Artificii FARA ZGOMOT? DA!

Am realizat cateva spectacole deosebite folosind doar produse pirotehnice cu zgomot redus. In cazul in care specificul evenimentului nu permite executarea unui joc de artificii galagios atunci putem discuta si stabili produse specifice. Crossette, comete cu sau fara coada si jerbe sau vulcani pot fi combinate cu ajutorul echipamentelor digitale pentru realizarea tragerii propriu-zise. Rezultatul va fi un joc de artificii spectaculos, dar nezgomotos. Va invitam sa ne solicitati detalii.

 

Eveniment SURPRIZA?

Deasemenea, putem realiza si un moment SURPRIZA. Avand acordul gazdei unui eveniment vom efectua toate pregatirile spectacolului de artificii fara ca cineva sa aiba cunostinta de acest fapt. Avem posibilitati de camuflare a materialelor folosite cat si echipamente de protectie nemarcate, special pentru situatii de acest gen.

Partyplus - Your party partner...

PARTYPLUS SRL, Bucuresti - ROMANIA

Tel: 0722 353 333